Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Сомалия

Имоти за продажба в Сомалия

Сомалия е източноафриканска държава, разположена в Африканския рог. На север граничи с Джибути, на запад с Етиопия и на югозапад с Кения.

Неговата столица е Могадишу.

Ситуацията на пазара на недвижими имоти в Сомалия не е лесна поради гражданските войни в страната от 1991 г. насам, но въпреки това, тя е един от секторите в икономиката на Сомалия.

Ако търсите имот за продажба в Сомалия, ключовите фактори за търсенето на имоти включват политическата стабилност, която създаде благоприятна среда и в резултат привлича чужденци да купуват имоти за продажба в Сомалия.

Благодарение на нарастването на строителството на жилищни имоти и апартаменти и други помещения има различни възможности за инвестиции в сектора.

За онези, които желаят да закупят имот за продажба в Сомалия, връщането на мира и формирането на федерално правителство донесоха стабилност на икономиката, което означава, че районът е безопасен за дългосрочни инвестиции. Правителството инвестира в инфраструктура като пътища, железопътни линии, пристанища и комуникационни маршрути.

Най-интересните градове от гледна точка на пазара на недвижими имоти и броя на имотите за продажба в Сомалия са Бербера, Могадишу и Босасо.

Град Бербера е тясно свързан с търговското му минало и градът е все още известен като главното пристанище на Африканския рог.

Могадишу е столицата, предлага няколко възможности за продажба на имоти в Сомалия, но ситуацията все още не е лесна и предложението не е много широко.

 Босасо е много оживен град, има около 700 000 жители и непрекъснато расте.

Изградени са нови училища и инфраструктура, а Дубай е допринесъл, като инвестира милиони долари в местното летище.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB